duminică, 29 august 2010

I so do ♥ u


Ador sa te privesc dormind. Esti atat de calm si de tacut. Nu ma intelege gresit, iti ador vocea, doar ca uneori spui cuvinte murdare... si atunci trebuie sa iti pun mana la gura.
Ador sa imi trec mana prin parul tau atat de moale, iar apoi tu sa-ti deschizi incet ochii si sa ramai cu privirea atenta la mine in timp ce imi zambesti subtil si ma tragi tot mai aproape de tine pana cand ajungi sa ma strangi tot mai tare in brate. Oh, doamne. Bratele alea puternice, dar atat de gentile. Stii cum sa ma faci sa iti zambesc mereu.
Ohh! Era sa uit! Ochii. Oh, Doamne! Dar cat pot sa iti ador ochii aia albastrii in care ma pierd daca ii privesc doar o secunda. Ma fac sa cred atat de tare in tine si sa te privesc non-stop. Dar cel mai mult, cel mai mult - ador felul tau de a fi, de a ma face sa rad mereu, de a ma face sa te iubesc tot mai mult pe zi ce trece.
As putea sa spun ca te urasc, pentru ca te iubesc, dar ar fi o fapta stupida din partea mea, pentru ca nu-i asa... ba chiar deloc. Nu am de ce sa te urasc. Doar tu ma faci mereu sa rad cu felul tau prostesc de a fi..
*You are such a fool, but you're my fool, my hidden love*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu