miercuri, 4 august 2010

Teoria dragostei [ ♥ ]


Vreau sa zambesc din nou, te rog! As vrea sa simt din nou sentimentu' ala care ma facea sa zbor, pentru care alta data as fi omorat, din cauza caruia sufeream intr-un mod atat de placut. Tu stii cum e? Atunci cand esti in preajma cuiva 'special' si pur si simplu ti se taie respiratia, incheieturile incep sa-ti tremure, limba ti se impleticeste si in tot corpul simti ca ti-ar fi intrat o licoare magica... * si uite asa am ramas cu ochii spre cer si cu mainile intinse spre soare, dar n-am reusit sa ating nimic *.
Sentimente?! Da' p-astea de ce le mai avem cand nu ne ajuta la nimic. Nu facem decat sa ne punem sperantele intr-un singur lucru..ca si un castel de nisip, doar ca de data asta e format din idei,sentimente,cuvinte,sperante,emotii si ganduri.. Nu ca-i urat cand un idiot care alearga de colo colo pentru ca e fericit iti darama intr-un final castelu' ala la care te-ai chinuit atat de mult? Cam asa si cu visele noastre. Intr-o zi tot o sa apara 'cineva' care sa ti le spulbere..mai rau decat se sparg valurile alea mari in stanci...in fine.
Ideea totusi e alta. De ce?! Zi-mi si mie.. de ce trebuie sa mai simtim ceva? *si la intrebarea asta am sa raspund tot eu *
Sentimentu' asta despre care tot vorbesc se numeste dragoste, si DA... este cel mai minunat sentiment pe care poti sa-l ai! Chiar daca in cele din urma trebuie sa suferi din asta...perioada in care totu' e bine, crede-ma... TOTUL! e bine.Pur si simplu simti ca te inalti la cer si in acelasi timp norii te mangaie, iar stelele te asteapta sa se joace cu tine.. soarele-ti zambeste si-ti saruta fruntea, in timp ce vantul te poarta departe..

Te mai face ceva sa te simti asa? :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu