vineri, 2 aprilie 2010

Friendship does matter! Friendship cost a lot..


Prietenie... Cati dintre noi stim ce e asta? Toti. Fiecare om de pe aceasta planeta, fiecare animal, insecta, vietate are cate un prieten. Macar unul... dar macar stii ca e al tau. Eh bine, cati dintre noi stiu ce inseamna sa pierzi un prieten? Banuiesc ca nu foarte multi, dar in acelasi timp nici putini. Adevaru' e ca in viata un prieten e foarte pretios, mai pretios decat ai realiza vreodata... si totusi cand ii avem nu stim sa ii pretuim, iar dupa ce ii pierdem ne doare atat de tare incat... nu mai conteaza.
Oricum, important e sa stii sa-ti menajezi prietenii, dar nu intotdeauna un prieten e prieten adevarat. Cred ca toti avem cate un prieten care doar se da prieten dar de fapt nu e, sau eventual e doar de fatada... Uite, de astfel de persoane trebuie sa te feresti, doar daca nu cumva vrei sa te joci cu focul, si totusi fii atent ca in astfel de situatii trebuie sa stii sa si manuiesti focu' , pentru ca mai mult ca sigur odata si odata tot te arzi. Da' e mai urat cand flacarile te cuprind de tot si atunci chiar nu mai ai scapare. Asa cand doar te-ai ars putin la un deget si il tragi repede inapoi si sufli pana trece...
So, pay attention. Niciodata sa nu ai in cineva mai multa incredere decat ai in tine, sau in familia ta. Familia, un alt lucru extraordinar de important in viata. Familia te cunoaste cel mai bine si familia intotdeauna iti va fi aproape mereu, bine, asta fara alte cazuri speciale...
Oricum, un prieten adevarat chiar "la nevoie se cunoaste", pe cand unu' fals s-ar sterge si la cur cu problemele tale si cu sentimentele tale. Un prieten adevarat e acolo sa te asculte si sa iti dea un sfat, si chiar daca ai tipa la el sa se care si i-ai repeta intr-una sa plece el totusi ramane langa tine si te mangaie, iti spune o vorba dulce si-ti sterge lacrima.
Cu asta faci diferenta dintre un 'prieten' si un 'strain'. Viata are multe trepte si multe drumuri, dar fii atent pe ce cale o apuci... nu mereu cea mai stralucitoare, viu colorata si luminata cale e si cea mai buna.. :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu